El Cezeri İmam Hatip Ortaokulu

.
Adres
Karacurun Mahallesi Kepirhisar Caddesi Hilvan Merkez, 63900 Hilvan/Şanlıurfa, Türkiye
Vizyon
Madde ve mana aleminde dengeyi kurabilen, sunduğu hizmetlerle örnek olan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, ‘’Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü.’’ düsturuyla hareket eden, evrensel değerleri benimsemiş, özgür, sorumluluk sahibi, dini değerlerine bağlı, güzel ahlaklı, duyarlı, araştıran ve sorgulayan, önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Eğitimin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, geçmiş ve gelecek arasında irtibatı sağlayan, güzel ahlak ve çalışkanlığıyla milli ve manevi değerlerine bağlı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, evrensel ilkeleri gözeten, karakterli, öncü ve yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı ilim sahibi ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
HİLVAN´DA İLK VE TEK HAFIZLIK-ÖRGÜN EĞİTİM, YABANCI DİL AĞIRLIKLI HAFIZ İMAM HATİP OKULUYUZ
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
İngilizce ve Arapça
Okulumuz Hilvan merkezde yer almaktadır.
OKULUMUZ MERKEZİ BİR YERDE YER ALMAKTADIR
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 50 km uzaklıktadır.
basketbol,voleybol,masa tenisi turnuvaları
TUBİTAK PROJELERİ