ŞANLIURFA / HİLVAN - El Cezeri İmam Hatip Ortaokulu

BİGEP

Ock

BİGEP kapsamında belirlediğimiz kardeş okullarımızdan Aşağı Ekece BSİO'yu 16.01.2024 tarihinde ziyaret edeceğiz.

Ock

BİGEP  kapsamında okul müdürümüz Mehmet YARDIMCI başkanlığında aralık ayında yapılan deneme sınav sonuçları başta olmak üzere gündem değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ara

BİGEP ve ÇEDES projeleri kapsamında kardeş okul olarak belirlediğimiz Kavalık İHO, Aşağı Ekece BSİO ve Yenidoğan BSİO yu öğretmenlerimizle beraber ziyaret edip hazırladığımız minik hediyeleri teslim ettik. Nazik karşılamalarından dolayı 3 okulumuza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz tarafından BİGEP projesi kapsamında ilçemizde bulunan Kavalık İHO, Yenidoğan BSİO ve Aşağı Ekece BSİO kardeş okullar olarak belirlenmiştir. Kardeş okul projesi çerçevesinde belirlenen okullarımız ile işbirliğimiz artacaktır. Hayırlı olması dileğiyle...

Ara

Okulumuzda BİGEP kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sonucuna göre ilk 3 e giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.