Şbt

Okulumuz futbol turnuvasında ilçe 2.si oldu. Büyük emeklerinden dolayı öğretmenimiz  Eyüp kaya ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Şbt

Kardeş okulumuz olan Aşağı Ekece ilkokulu öğretmen ve öğrencilerini okulumuzda ağırladık.

Şbt

Okulumuzda İngilizce öğretme yöntemlerimizi paylaşmak istiyoruz! Kelimeleri benzetme ve drama yöntemleriyle öğretiyoruz. Mesela, ‘medicine’ kelimesini ‘medine ilaç aldı’ gibi bağlamlarla anlatıyoruz. Büyük sınıflarda kelime kodlamaları yaptıktan sonra öğrenci-öğretmen eşleşmesi yapıp yarışma düzenliyoruz, küçük sınıflarda ise drama ile pekiştirme yapıyoruz. Öğrencilerimizin İngilizce öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Türkçe dersindeki Hacivat ve Karagöz metnini canlandırarak yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleştirdi.

Şbt

4.sınıfı bitirecek öğrencilerimize müjde!! Okulumuz tarafından 20 Nisan Cumartesi saat 10.00 da okula kabul sınavı yapılacaktır.

Sınav başvuru linki: https://forms.gle/MdV8dMV8at4ZKBoX8

Ock

El Cezeri İHO akademik başarının yanında Hafızlıkta da başarılar elde ediyor. 5.sınıf öğrencilerimizden Şüheda Aktaş, 4 aylık  hafızlık öncesi eğitimini başarıyla tamamlayıp bugün itibariyle Hafızlığa başladı. Bu hayırlı yolda öğrencimize başarılar dileriz. Emeği geçen Hafız hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kaymakamımız sn. @orhangazikrakas, okulumuz tarafından düzenlenen Zirvelerle Kariyer Günleri etkinliği kapsamında öğrencilerimizle söyleşide bulundu.

Kaymakamımızla masa tenisi maçı yapmak istediklerini söyleyen öğrencilerimizi kırmayan Kaymakamımız, söyleşi sonrası öğrencilerimizederizle masa tenisi oynadı. Kaymakamımız sn. Orhan Gazi KARAKAŞ'a teşekkür ederiz.

Ock

EL CEZERİ İHO derecelere devam ediyor. Öğrencimiz Yusuf İslam ULUSOY , siverek'te düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında Şanlıurfa Bölge  1.si oldu. Öğrencimizi, velisini ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

EL CEZERİ İHO derecelere devam ediyor. Öğrencimiz Ömer Faruk ÇATIR, siverek'te düzenlenen Genç Bilaller Ezanı güzel okuma yarışmasında Şanlıurfa Bölge  3.sü oldu. Öğrencimizi, velisini ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

EL CEZERİ İHO derecelere devam ediyor. Öğrencimiz Hiranur Cidal, siverek'te düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında Şanlıurfa Bölge  2.si oldu. Öğrencimizi, velisini ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda yürütülen okuma projelerini tanıtmak ve  10 Ocak İdareciler Günü'nü kutlamak adına Sayın Kaymakamımız Orhan Gazi Karakaş’ı makamında ziyaret ettik. Kendilerinin tekrardan 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlar ve bizi kabul ettiği için kendilerine teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Ock

Zirvelerle Kariyer Günü Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Proje Daire Başkanı Mimar Raşit DEDEOĞLU  konferans salonunda öğrencilerle buluştu.

Ock

Zirvelerle Kariyer Günü Etkinlikler kapsamında Teknokent Genel Müdürü Sayın Berkan AYDİLEK hocamızı konferans salonunda öğrencilerle buluşturuyoruz.

Ara

El Cezeri sporda da başarılarına devam ediyor. İlçe geneli devam eden okullararası futbol turnuvasında okulumuz, İmam Gazâlî İHO'yu 5-1 yendi. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi hocamız Eyüp KAYA'yı tebrik ederiz.

Ekm

El Cezeri İHO olarak Türkçe öğretmenlerimiz tarafından 7.ve 8.sınıf öğrencilerimize yönelik Okur Hazinesi projesi başlatıldı.Projeye gönüllük esasıyla dahil olan öğrencilerimizden ;

️ 5 kitap okuyup  özetini çıkaran öğrencilerimize Kitap Kurdu kalemi

️ 10 kitap okuyup özetini çıkaran öğrencilerimize Kitap Yıldızı kalemi

️ 15 kitap okuyup özetini çıkaran öğrencilerimize Kitap Şampiyonu kalemi verilecektir.

2. dönem 5. ve 6. sınıflarımıza yönelik yapılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz