Haz

KTS faaliyeti kapsamında öğrencilerde milli ve manevi duyguların gelişmesi adına edebiyat alanında iz bırakan şiirlerin okuması yapıldı

Haz

KTS faaliyeti kapsamında okullarda bulunan mescitlerin durumları kontrol edilerek iyileştirmeler yapıldı

Haz

KTS faaliyetleri kapsamında e-okul, MEBBIS, eba uygulamaları, dogm , din öğretimi vb web siteleri öğrencilerle birlikte incelendi

Haz

KTS faaliyeti kapsamında MEB’in aylık olarak yayınladığı örnek sorular branş performans değerlendirme sınavları olarak öğrencilere çözdürüldü

El Cezeri Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu

Haz

7.sınıfı bitirip 8.sınıfa geçecek öğrencilerimizin velileriyle toplantı yapıp hem LGS hem de Bursluluk sınavları konusunda yaz kurslarımızda neler yapacağımızı konuştuk. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Hilvan'dan Adıyaman'a uzanan gönül köprüsü...      Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün başlattığı "Eğitimde Tek  Yürek" Projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ilçe geneli yapılan Ahşap yakma ve Seramik kermesinden elde edilen gelirle adıyamandaki çocuklara oyuncaklar alınıp dağıtımı öğretmenlerimiz tarafından yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Hilvan ilçe milli eğitim müdürlüğümüz tarafından ilçe geneli yapılan bilgi yarışmalarında okulumuz 5. ve 8.Sınıflarda ilçe 1.si oldu.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Haz

Sn. Valimiz Salih AYHAN'ın öncülüğünde başlatılan “Urfa Okuyor“ projesi kapsamında öğrencilerimiz için kitap kuşağı projesini başlatıyoruz.

Haz

Okulumuz tarafından Adıyaman’daki çocuklara oyuncak götürmek adına düzenlenen kermese katılan herkese teşekkür ederiz. En yakın zamanda oyuncaklar çocuklara ulaştırılacaktır.

Haz

Okulumuz tarafından yapılan okula kabul sınavında  ilçe geneli ilk 20 de en fazla öğrencileri olan Ramazan Alıcı ve Ebru uzun hocalarımıza, okul müdürümüz Mehmet yardımcı tarafından plaket takdim edildi.

Haz

Okulumuz tarafından 4.sınıflara yönelik yapılan okula kabul sınavında okulumuzu kazanan öğrencilere okulumuz gezdirilmiş olup kazanan her öğrenciye hediyeler verildi.

Haz

İlçe Müftülüğümüz koordinasyonunda okulumuz konferans salonunda gerçekleşen ilçe geneli Kuran-ı Kerimi okuma yarışmasında erkeklerden öğrencimiz Yusuf İslam Ulusoy ilçe 1.si, kızlardan ise öğrencimiz Hiranur cidal ilçe 1.si oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

24 Mayıs’ta yapılan Valilik LGS denemesinde ilçe 1.si olan öğrencimiz Enes ZEMAN, okulumuz tarafından ödüllendirildi.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Yabancı Dil Projesi uygulayan okullar arasında yer alan okulumuz öğrencilerine yönelik Genel Müdürlük tarafından Türkiye geneli değerlendirme sınavı yapıldı.