Mrt

BİGEP projesi kapsamında Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul tarafından öğrencilerimize "adım adım zirveye"konulu konferans verildi.

Mrt

İlçe geneli yapılan deneme sınavında 8.sınıflarda ilçede ilk 10 a giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

İlçe geneli yapılan deneme sınavında 7.sınıflarda ilçede ilk 10 a giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

İlçe geneli yapılan deneme sınavında 6.sınıflarda ilçede ilk 10 a giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

İlçe geneli yapılan deneme sınavında 5.sınıflarda ilçede ilk 10 a giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

Kudüslü  Ömer kitap yarışmasının ödül programı kurum amirlerinin, velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programda kanayan yaramız olan kudüsle ilgili tiyatro gösterimi, şiir dinletisi etkinlikleri de yapıldı.

Mrt

Eğitimci Yazar sn. Halit Ertuğrul ,20-21-22 mart  tarihlerinde  okulumuz ile İlçe milli eğitim müdürlüğümüzün katkılarıyla düzenlenecek seminerlere katılmak üzere okulumuza gelecektir.

Hoş geldin ya şehri Ramazan

Ramazan ayının rahmet, bereket ve heyecanını öğrencilerimize yansıtmak için pano çalışması, Hadis ve şeker ikramları yapıldı.

Emeği geçen Dikab öğretmenlerimiz

Şerife Nur Güngör

ve Şüheda Karaburç hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okul müdürümüz Mehmet Yardımcı tarafından  öğretmenlerimizin kadınlar günü kutlandı. Bizde bu güzel etkinlik aracılığıyla bütün kadınların kadınlar gününü kutluyoruz.

Mrt

El Cezeri İHO akademik başarının yanında Hafızlıkta da başarılar elde ediyor. 5.sınıf öğrencilerimizden Sümeyra Garipoğlu ile Hatice Öksüzömer , 6 aylık  hafızlık öncesi eğitimini başarıyla tamamlayıp bugün itibariyle Hafızlığa başladı. Bu hayırlı yolda öğrencilerimize başarılar dileriz. Emeği geçen Hafız hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İngilizce dersi “Occupations” ünitesinde meslekleri öğrendik ve meslekleri canlandırarak/ diyalog kurarak role play etkinliği yaptık.

Şbt

Okulumuz futbol turnuvasında ilçe 2.si oldu. Büyük emeklerinden dolayı öğretmenimiz  Eyüp kaya ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Şbt

Kardeş okulumuz olan Aşağı Ekece ilkokulu öğretmen ve öğrencilerini okulumuzda ağırladık.

Şbt

Okulumuzda İngilizce öğretme yöntemlerimizi paylaşmak istiyoruz! Kelimeleri benzetme ve drama yöntemleriyle öğretiyoruz. Mesela, ‘medicine’ kelimesini ‘medine ilaç aldı’ gibi bağlamlarla anlatıyoruz. Büyük sınıflarda kelime kodlamaları yaptıktan sonra öğrenci-öğretmen eşleşmesi yapıp yarışma düzenliyoruz, küçük sınıflarda ise drama ile pekiştirme yapıyoruz. Öğrencilerimizin İngilizce öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Türkçe dersindeki Hacivat ve Karagöz metnini canlandırarak yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleştirdi.